Wednesday, April 4, 2007

Kiezen voor Global Affinity

Waarom zou je voor Global Affinity kiezen als je op zoek bent naar een bedrijf in netwerkmarketing? Daar zijn een flink aantal redenen voor. Ik som ze even op:

1. 5 % van de omzet, van ieder product en iedere dienst gaat naar een goed doel.

2. Global Affinity is vóór en dóór gewone mensen opgezet die de wereld iets mooier willen maken. Dus niet door een fabrikant die louter een ander soort marketing kiest voor zijn product. Global Affinity heeft dan ook verschillende diensten en producten, in samenspraak met de vertegenwoordigers uitgezocht.

3. Global Affinity biedt zowel de mogelijkheid tot netwerkmarketing, dus zowel inkomsten uit je eigen verkoop als uit de verkoop van je downline, als ook de mogelijkheid tot directe verkoop: je verdient dan alleen uit je eigen business en hebt niets met een ander te maken.

4. Er zijn automatisch terugkerende inkomsten uit telefoon-en ADSL-diensten.

5. Global Affinity biedt heel interessante producten:
- Het detox voetenbad, dat bezig is Nederland te veroveren.
- Bruiningsdouche: Nederland moet nog ontdekken dat een handdouche om bruin te worden handiger is en een mooier resultaat geeft dan insmeren. Hier ligt een hele markt open.
- Benzinebesparende pillen. Ondertussen is Nederland hier bekend mee, ook de ANWB kent ze en heeft hier nog nooit klachten over ontvangen.
- Bodywraps, voor ontgifting en behandeling van probleemgebieden op je lichaam.
- Fatstop-pillen. Op basis van cactus, vegetarisch, zorgt ervoor dat je minder eet, verwijdert door een speciaal proces vet en suiker uit je lichaam.
-Multivitamine supplementen, zowel voor kinderen als voor volwassenen, vegetarisch, samengesteld uit groenten en fruit.

Wil je meer informatie? Mail naar Liefya@globalaffinity.net of bel 020-3209139 of 06-45190309.

No comments: